Palster ende Scerpe
Van Aduard naar Aken anno 1200
  Actieve onderwerpenActieve onderwerpen
  Toon de lijst met forumledenLedenlijst  KalenderKalender  Doorzoek dit forumZoeken  HelpHelp
  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen
Registreer nieuwe gebruiker
 Forum :Registreer nieuwe gebruiker

Forum regels en gebruiken

Als je akkoord gaat met de hieronder volgende regels klik op de 'accepteer' knop onderaan, is dit niet het geval klik dan op 'weigeren'

Wanneer je registreerd wordt je verzocht om wat informatie over jezelf op te geven, het merendeel hiervan is optioneel en dus niet verplicht.  Uiteraard wordt de door jou opgegeven info grotendeels zichtbaar op dit forum en dus openbaar!

Je gaat er mee akkoord geen teksten met racistische, beledigende, pornografische of andere illegale inhoud te zullen posten. Ook het gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal is omwille van de internationale wetgeving hieromtrent verboden.

Je blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de mogelijke gevolgen van het posten van jouw boodschap(en). In geval van klachten zullen wij jouw gegevens aan de betrokken diensten moeten overhandigen. Daarom werd oa. je IP-adres gelogd. Eventuele schadeclaims zijn dan ook ten jouwer laste.

Ook al beschouwen wij de geposte boodschappen niet als tot de verantwoordelijkheid van het forum behorend, zoals hierboven eerder gesteld, toch behouden wij het recht voor om boodschappen te verwijderen wanneer wij dit nodig achten. Mocht één van de boodschappen op het forum je om één of andere reden storen, gelieve ons per email te contacteren.

Aangezien het internet wereldwijd benaderbaar is en een Amerikaanse wet: The Federal Trade Commission's Children's Online Privacy Protection Act of 1998 (COPPA) voorziet dat kinderen jonger dan 13 geen gebruik mogen maken of betrokken mogen worden in een elektronisch forum zien wij ons verplicht kinderen jonger dan 13 te toegang te ontzeggen.

Door hieronder op 'accepteer' te drukken verklaar je akkoord te zijn met bovenstaande regels en deze naar best vermogen toe te passen. Indien niet akkoord, druk op 'weiger'


Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

Deze pagina is gemaakt in 0.078 seconden.

© Palster ende Scerpe 2007